Menu Content/Inhalt
Kezdőlap
Adományozzunk a szeretet ünnepén! Nyomtatás E-mail

Image„Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!” (Szilágyi Domokos)

Ezzel az idézettel szeretnénk kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni Önöknek! Ne feledkezzenek meg az ünnepek alatt sem a rászorulókról, adományaikat sokféleképpen eljuttathatják hozzájuk. Kiemeltünk néhány lehetőséget.



December 1-jén kezdődött meg a Baptista Szeretetszolgálat 2010-es Cipősdoboz Akciója. Országszerte közel 100 gyűjtőponton várják a cipősdoboz ajándékokat, melyeket a szervezet karácsonyig juttat el az árvíz-, vörösiszap károsult és nehéz sorsú gyermekekhez. A kampány lebonyolításában országszerte közel 700 önkéntes dolgozik. Az adományozás részleteiről a baptistasegely.hu/ciposdoboz oldalon tájékozódhatnak!

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat immár 12. alkalommal szervezi meg karácsonyi „Adni öröm!” akcióját valamennyi Interspar és Kaiser’s, valamint a kijelölt Spar és Plus áruházakban. Az akcióra idén december 16. kedd és 21. vasárnap között kerül sor. A Máltai önkéntesek ezekben az áruházakban alapvető és tartós élelmiszert gyűjtenek a legszegényebb családok, idős, beteg, magára hagyott, nehéz körülmények között élő embertársaink számára, majd ezt még karácsony előtt eljuttatják hozzájuk. Az akcióról a www.maltai.hu oldalon olvashatnak bővebben.

Vegyen karácsonyi képeslapot, amellyel az SOS Gyermekfalvak kecskeméti, kőszegi és battonyai lakóit támogatja! A karácsonyi képeslapok többsége olyan gyermekrajzok reprodukciói, melyeket az SOS Gyermekfalvakban lakó gyermekek rajzoltak vagy terveztek. A képeslapokat az Auchan és a Praktiker áruházakban lehet megvásárolni. Az SOS Gyermekfalvak lakóit ezen kívül pártfogóként vagy egyedi támogatásokkal is segítheti, a részletekről a www.sos.hu oldalon tájékozódhat!

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
2010. december
 
< Előző   Következő >