Best deal for acne treatment. Generic Isotretinoin pills order accutane online with no prescription.

Kezdőlap
Bemutatkozás
Ahol hallhat minket
Egyesületünkről


Elfelejtett jelszó?

Támogatók

Advertisement
Advertisement
Advertisement


Értjük egymást? Civilek kommunikációja Nyomtatás E-mail
ImageKutatások alapján a környezetvédő civil szervezeteknek sikerült eddig a leghatékonyabban használniuk a különféle médiumokat, jó esélyük van akcióikkal, véleményükkel az országos hírekben is jelen lenni. De vajon hogyan szerepelnek a többiek és mennyire nehéz, vagy könnyű az új webes alkalmazások használata?

Elsőre a rossz hírek jutnak sajnos eszembe, ha az utóbbi évek nagy nyilvánosságot kapott "civil" ügyeit próbálom sorra venni. Önök is tudják, mire gondolok. Utána pedig felrémlik a Nagymező utcai fák mentőakciója, a génmódosítás és a lokátorépítés elleni sikeres tiltakozások, a Város Mindenkié csoport rendezvényei, vagy például a Szabad szülésért folytatott küzdelem legutóbb. Akciókkal, tiltakozásokkal, hírlevelekkel, folyamatos webes jelenléttel váltak ismertté ezek az ügyek, kerültek be a napi sajtóba. Péterfi Ferenc közösségfejlesztőt, a Civil Rádió alapító főszerkesztőjét kérdeztük arról, hogy általában mennyire sikeresek a civilek a média porondján, jól kezelik-e a sajtót, ha mondandójuk van. A riportban többek között a médiában dolgozók felelősségéről is szó esik.

További részletekért hallgassák meg riportunkat!

A mai világban azt nagyon pontosan tudjuk, ha hírt akarunk adni magunkról vagy a szervezetünkről, akkor az interneten mindenképpen jelen kell lennünk. 2011-ben az viszont nagyon nem mindegy, hogy ez a jelenlét mit takar: egy honlapot, netán közvetlen kommunikációt a külvilággal. Akülönbségeket Radisics Milán web kettes szakértőtől kérdeztük meg, valamint arról is faggattuk, a civil szervezetek hogyan tudják hatékonyan használni az új kommunikációs csatornákat, mi a jövő.
Riportalanyunk a civil szférában is otthon van, hiszen a Magyar Természetfotósok Egyesületének, a Naturart-nak is az elnöke, vagyis személyes tapasztalatokkal is rendelkezik a közösségi kommunikáció kiépítésében. A hatvantagú egyesület fél év alatt 2200 rajongót gyűjtött a legnagyobb közösségi oldalon! Radisics Milán azt is elmondta, hogy az 55 év feletti korosztály egyre gyakorlottabb Facebook felhasználó, már nem egy fiatalos hóbortnak tartják az effajta internetezést, hanem meglátták benne a közösségi fejlesztés és kapcsolattartás lehetőségét, amivel egyre többen és gyakrabban élnek.

A beszélgetést az alábbi linkre kattintva hallgathatják meg!

És legvégül egy érdekesség. Van olyan, aki a problémamegoldásnak egy sokkal radikálisabb formáját választja, mert meg van győződve arról, hogy a hagyományos kommunikációs csatornák vajmi keveset érnek manapság. És lehet, hogy neki van igaza? Eredményei egyelőre igazolják, még akkor is, ha esetleg 29-szer kell a demonstrációhoz, mint leghatásosabb eszközhöz folyamodni. A Füstirtók esetében még álhonlap is működik, így némiképp az internet hasznát is megkérdőjelezi riportalanyunk.

A Füstírtók Egyesület vezetője, Félix Péter nyilatkozott riporterünknek.

2011. március
 
< Előző   Következő >
© 2018 harmonium.hu