Menu Content/Inhalt
Kezdőlap
Együtt a KÖZÉRT! Nyomtatás E-mail
Image
Jöjjenek velünk egy KÖZÉRT-be, ahol nem kenyeret, tejet, hanem odafigyelést, felzárkóztatást, programokat kap az ember.
A Középső-Ferencváros fiataljai maguknak találták ki a helyet és a programokat, amihez egy Európai Uniós pályázatnak köszönhetően forrást is sikerült elnyernie a működtető KÖZÉRT Egyesületnek.
Legutóbb egy TÁMOP pályázatot nyertek, amivel további fejlesztésekre nyílik lehetőségük.


A Közért Egyesület 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy a IX. kerületben létrehozzon egy civil közösségi centrumot, mely rendszeres szociális és ifjúságvédelmi programjaival, kulturális rendezvényeivel hozzájárul a helyi civil szféra megerősödéséhez, valamint a Ferencvárosban élő hátrányos helyzetű csoportok életminőségének javításához.

ImageEgy TÁMOP (Társadalmi Megújulás Operatív Program) programnak köszönhetően alakult ki az Ifi Pont és a szolgáltatási paletta. Egy újabb pályázat 33 millió forintja pedig az Ifjúsági Irodává fejlődést és a további működést teszi lehetővé két éven át. A Közért elsősorban a 10-18 éves hátrányos helyzetű gyerekeknek és családjaiknak nyújt fejlesztő felzárkóztató programokat.

Az iroda megnyitóján jártunk, ahol a vezetők mellett a gyerekeket is mikrofonvégre kaptuk. További részletek Nagy Krisztina projektmenedzsertől:
Közértes hangulatok


2011. november
 
< Előző   Következő >