Menu Content/Inhalt
Kezdőlap
Ne unatkozz a nyáron!
ImageGyere hozzánk riporternek!
A jelentkezők számára hetente klubfoglalkozás formájában mesélünk a riporterkedésről, a fiatalok helyzetgyakorlatokat végezhetnek és velünk tarthatnak a felvételekre. Sőt saját riportot is készíthetnek! Budapesti és Pest megyei 14-20 éves fiatalok jelentkezését várjuk!
Tovább...
 
Önként vállalom
ImageIdén az Önkéntesség Európai Éve van.
Éves szinten hazánkban mintegy 450-500 000 ember végez önkéntes munkát valamilyen formában. A fiatalok, az egyetemisták körében magas az önkéntesek száma, ám 55 év felettiek aránya még elmarad az EU-s átlagtól. Éppen ezért több program is a bevonásukra irányul.
Tovább...
 
Aki nem lép egyszerre... a szervezet fejlesztéséről
ImageSokszor tapasztaltam, hogy a civil szervezetek életében a kezdeti alapítási lendület fokozatosan alábbhagy és nehéz a tagságot, vezetőséget egy idő után motiválni, az is küzdelmes, hogy intézményesüljön a társaság, a növekedés pedig újabb akadályokat gördíthet eléjük. H
Tovább...
 
Ne feledje! Rendelkezzen! - SZJA 1%
ImageAz adónk felhasználásáról a kormány, és az önkormányzat határoz. Szidhatjuk, dicsérhetjük a módját, de ha már bevallottuk, befizettük, nem sokat tehetünk a felhasználásával kapcsolatosan. 2% van, amiről rendelkezhetünk közvetlenül, egyiket az egyházak közül egynek, a másikat civil szervezetnek adhatjuk. Tippeket kínálunk a most aktuális gyűjtőkampányokhoz.
Tovább...
 
Könyvelési kisokos közhasznúságihoz
ImageItt a mérlegkészítés ideje. Égnek a telefonok a civil szervezetek vezetői, pénzügyesei és a könyvelők között. Sokaknál a kapkodás, másoknál a tanácstalanság az úr. Pedig állítólag lehet ezt időben és nyugodtan is készíteni, csak szervezés és némi információ kérdése. Igyekszünk segíteni könyvelési kérdésekben és néhány érdekes ötletet, alternatív megoldást kínálunk a gazdálkodás szervezésére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Eredmények 28 - 36 / 77