Best deal for acne treatment. Generic Isotretinoin pills order accutane online with no prescription.

Kezdőlap
Bemutatkozás
Ahol hallhat minket
Egyesületünkről


Elfelejtett jelszó?

Támogatók

Advertisement
Advertisement
Advertisement


Autonómia Székelyföldön?
ImageRomániában több mint egymillió magyar él, így az anyaország számára sem közömbös a szomszédos országgal való jó viszony. Rendszeresen hallhatók törekvések a Székelyföld területi, kulturális, vagy személyes autonómiáról, majd annak heves ellenzéséről a másik oldalról. Mai adásunkban utánanéztünk, hogy mennyi realitása van a törekvéseknek, illetve igyekszünk megvilágítani a magyar-román viszony hátterét.
Tovább...
 
Eurórégiók
ImageAz eurórégió olyan területet jelöl, ahol a határokat áthidaló gazdasági, szociális, kulturális, illetve más jellegű együttműködések léteznek kettő, vagy több állam, illetve helyi önkormányzat között. Adásunkban két eurórégiót mutatunk be részletesebben, a szegedi központú DKMT, valamint az egri központú Kárpátok Eurórégiót.
Tovább...
 
Magyarország biztonságpolitikája
ImageMárcius 15-ről sokszor a fiatalság, a szabadág-szerelem és a hősiesség mellett a toborzás, a katonák és a harc is eszünkbe juthat. Mostani műsorunkban hazánk biztonságpolitikájával foglalkozunk. A magyar sorkatonaság megszűnt 2004-ben, ezáltal létrejött az önkéntes haderő. Katonáink nagy része jellemzően külföldi missziókban, Balkánon és Afganisztánban próbálja ki magát.
Tovább...
 
Visegrádi együttműködés
Image1335-ben Károly Róbert a visegrádi palotában találkozott a cseh és a lengyel uralkodóval. A három ország találkozójának célja az volt, hogy gazdasági-politikai együttműködést alakítsanak ki. Ez az együttműködés olyan sikeres volt, hogy a három királyság gazdasága ebben a korban virágkorát élte. 
Tovább...
 
Magyar EU-elnökség 2011-ben

Image Magyarország az európai uniós tagságának egyik új fejezetéhez érkezett.2011. január 1-től fél évig ugyanis hazánk tölti be a spanyol-belga-magyar trió elnökség soros posztját. A programokról, feladatokról idén január 22-én tartottak egy nagyszabású konferenciát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Eredmények 55 - 63 / 77
© 2019 harmonium.hu